Ξεπέρασε τους 100.000 συνδρομητές το Ορθόδοξο διαδικτυακό κανάλι “Geron Nektarios” - Νεοτητα Ι.Μ Φωκιδος

ΝΕΑ

25 Νοεμβρίου 2020

Ξεπέρασε τους 100.000 συνδρομητές το Ορθόδοξο διαδικτυακό κανάλι “Geron Nektarios”



Ο Καθηγούμενος και η αδελφότητα του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, αναπέμπουν ευχαριστίες στον Δοτήρα κάθε ελέους και κάθε Χάριτος Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας,  διότι με τη Χάρη Του σημειώθηκε μια διαδικτυακή επιτυχία στο πνευματικό μας έργο.

Τα τελευταία δύο χρόνια ενεργοποιώντας το κανάλι μας «Geron Nektarios» στο YouTube με την άδεια, την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, που είναι έμπλεως αγάπης και οικτιρμών για την αδελφότητά μας.

Σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, στο Ορθόδοξο διαδικτυακό κανάλι μας συμπληρώθηκαν πλέον των 100.000 συνδρομητών, ὁμοθυμαδὸν ἐπὶ τὸ αὐτό (Πραξ. 2, 1) αγαλλόμενοι επί «Θεόν ζώντα» (Ψαλμ. 83, 3) «πάντων ανθρώπων, μάλιστα πιστών» (Α΄ Τιμ. 4, 10).

Η επιτυχία του Ορθοδόξου διαδικτυακού καναλιού «Geron Nektarios» οφείλεται στη δύναμη του Αρχηγού της Πίστεώς μας, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας και στον ευσεβή λαό της.

Εκφράζοντας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης μας απέναντι σε όλους σας, ζητάμε τις προσευχές σας για τη συνέχεια του έργου μας.

Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.

Εκ του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ

Pages