Κλίκαρέ το… σε περιμένουμε (Μεταφορά σε νέο ολοκαίνουριο site για την Νεότητα) - Νεοτητα Ι.Μ Φωκιδος

ΝΕΑ

18 Οκτωβρίου 2023

Κλίκαρέ το… σε περιμένουμε (Μεταφορά σε νέο ολοκαίνουριο site για την Νεότητα)



Από σήμερα στον «αέρα» το ολοκαίνουριο site της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας για την Νεότητα https://neotitafokidas.gr/

Με ιδιαίτερη χαρά και διάθεση για ανανέωση σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα για την Νεότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας! Το νέο μας εγχείρημα είναι πλέον γεγονός και είναι πλέον στον αέρα!

Μέσα από το σύγχρονο, απλό στην δομή, εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον του « https://neotitafokidas.gr/ » ο αναγνώστης θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για όλες τις δράσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν αλλά και για όσες θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Οι δυνατότητες, όμως, του αναγνωστικού κοινού δεν εξαντλούνται μόνο στο κομμάτι των δράσεων, αφού οι θεματικές ενότητες είναι πολλές και μπορεί οποιοσδήποτε το θελήσει να ενημερωθεί σφαιρικά για όλες τις δραστηριότητες που διεξάγονται από το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως Φωκίδας. Επιπλέον, ο χρήστης θα έχει και την δυνατότητα να μοιραστεί στα social media όποια πληροφορία τον ενδιαφέρει!

Με μία περιήγηση ο επισκέπτης θα μπορεί να δει όλες τις θεματικές ενότητες: φιλοξενία στην Γαλιλαία, θεατρικές παραστάσεις, κατηχητικά μαθήματα, video και podcasts, σύγχρονα θέματα προβληματισμού, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλά ακόμη.

Ο επανασχεδιασμός του site θέτει ως στόχο την αμεσότερη επικοινωνία με τον χρήστη αλλά και την ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλες τις δράσεις.

Το ολοκαίνουριο site θα είναι απλό και πιο εύκολο στην πλοήγηση. Η αισθητική του αναβάθμιση είναι εμφανής από το πρώτο κλικ και η πρόσβαση για το σύνολο των πληροφοριών πιο γρήγορη και πιο διεισδυτική!

Κλίκαρέ το και… σε περιμένουμε κάθε Σ/Κ στις συνάξεις νέων της Εκκλησίας μας.

Pages